28 Ocak 2016 Perşembe

Yemek Tarifleri Kategorisi

Sitemiz rayına oturmaya başlamış gibi görünüyor, girdiğimiz içerikler hızlı bir şekilde önbelleğe alınıyor, sıralamalarda gayet iyi durumdayız. Şuan eksik gördüğüm birkaç husus kaldı, onları da hallettikten sonra tamamıyla kullanıma hazır olacaktır. O eksikliklerde birisi kategorilerin tam aktif olmayışıdır. Bugün yemek tarifleri kategorisini aktif edebilmek amacıyla bir yazı hazırlamak zorundayız. 28.01.2016 tarihi itibariyle kategorimiz aktif oluyor. Bu tarihten sonra diğer kategorilerde olduğu gibi içerik girmeye başlayacağız.

Yemek tarifleri kategorisi


Yemek tarifleri kategorisinde neler olacak?
Elbette ki kategoride yemek tarifleri olacak, ayrıca yemek tariflerinin yanında pasta, börek, tatlı tarifleri falan da olacak. Bu tarifleri şimdilik başka yerlerden alıp kendimize göre özgün bir şekle büründürüp yeniden yazarak bizim uygun gördüğümüz şekilde paylaşacağız.

Kategoride aperatif yiyecekler de bulunmalıdır diye düşünmekteyiz. Bunların yanında yaşa göre ayrı kategoriler de aktif etmek gerekiyor. Mesela çocuklar için ayrı bir yemek tarifi kategorisi veya bebekler için, yaşlılar için farklı farklı tarifler yazmak en mantıklısı olacaktır.
Sanırım yeterli düzeyde tanıtım olmuştur, bu kadar tanıtımın ardından birkaç dipnot ekleyip yazıyı göndererek yemek tarifleri kategorimizi aktif hale getirelim.

Projeler yavaş yavaş istediğimiz hale geliyor, burayı çok farklı amaçlar ile kullanacaktım ancak görünen o ki istediğim şekilde kullanamayacağım. Zamanında buranın altyapısı için çok uğraştım, şurada 1 sene falan zamanım kalmıştı ki sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bundan sonra a planının yerini b planına bırakmak zorundayız, çünkü vakit oldukça kısıtlı.

Yemek Tarifleri Kategorisi hakkında daha fazla bilgi için Google 'da Arama yapabilirsiniz.

10 yorum

avatar

Diğer kategorilerde olduğnuz gibi yemek tarifleri kategorisinde de başarılı olacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun, merakla bekliyoruz içeriklerinizi

avatar

Emin olun siteniz rayına oturmaya başlamasıyla ziyaretöileriniz de artacak ve zamanla reklam da ekleyip gelir sağlayabileceksiniz. en azındab ben takipçiniz olacağım hiç şüpheniz olmasın.

avatar

siteniz yeni galiba ama güzel bir site olacak gibi duruyor artık yeni yeni kategoriler ekleniyor bu daha iyi daha geniş kitleye ulaşmış olursunuz

avatar

Evet,sitenizi günlük takip ediyorum tasarımı biraz daha özgünleştirip renklerde oynama yaparsanız daha çok verim alabilirsiniz.

avatar

Sitenizi açıldığından beri ilgi ile takip ediyorum. Farklı paylaşımlar yapıyorsunuz, her alana ilgi ver ve bunu bilerek karşılamaya çalışıyorsunuz. Yeni kategoridede başarılı olacağınızdan eminim.

avatar

Mutfakta zaman harcamayı güzel yemekler yapmayı ve en önemlisi bu yemekleri zevk alarak yemeyi seviyorum. Sitenizi takip ediyorum güzel yemek tarifleri paylaşırsanız kafama yatanları yapıp bir güzel yiyeceğim :)

avatar

sitenizin takipçisi olarak bu durum sizin ilgili olmanızdan ve özgün içerikler yazmanızdan kaynaklanıyor gerçekten farklı yemek tarifleri paylaşırsanız bunlar sitenizi bir adım daha öne taşıyacaktır.

avatar

Siteniz içerik bakımından gayet zengin, kategoriler ile de daha da genişleyecektir elbet ancak bir kaç eksik gördüğüm husus var ki dile getirmem samimiyetinize inandığımdandır. Ana sayfayı direk açar açmaz son eklenen yazıya göre sıralanan bir sistem var sanırım. Direk ulaşılabilirlik açısından siteyi gezen birisi için karışıklık çıkmaması için burada bir kaç çalışma ve gösterim metodu kullanılabilir, yani en çok okunanlar, en son eklenenler, en çok yorumlananlar vs... Haricinde site gayet iyi bir seviyede gözüküyor. Başarılarınızın devamını dilerim...

avatar

Sitenizi sık sık takip ediyorum. İçerik bakımından zengin fakat biraz daha farklı kategorilerde yazılarınızı bekliyorum. Bu arada sitenizin temasını da değiştirirseniz daha iyi olur.

avatar

Günlük olarak takip ettiğim bazı sitelerdensiniz. İçeriği genişletmeniz hoşuma gitti. Tema konusunda da bir değişiklik çok iyi olur, başarılar dilerim.

Back To Top