21 Ocak 2016 Perşembe

Botaş - Bütün Çocuklar Özeldir

İlk sosyal sorumluluk projesi tanıtımını yapıyoruz. Bu tanıtımlarımıza sürekli olarak devam etmeye çalışacağız, umuyoruz ki bazılarına örnek olur, elimizden geldiği kadar bu projelerin duyulması için çaba göstereceğiz.

Botaş Spor Kulübü Bütün Çocuklar Özeldir


Botaş Spor Kulübü geçtiğimiz haftalarda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla bir projeyi hayata geçirmişti. Bu projenin olumlu dönüşlerinin olması nedeniyle bundan sonraki süreçte daha fazla farkındalık için daha fazla proje yapacaklarını Twitter üzerinden duyurdular. Bu güzel davranışı duyurmak da bizlere düşüyor.
Kulübün resmi twitter hesabından yapılan duyuru ise şu şekilde;

Botaş - Bütün Çocuklar Özeldir, fenerbahçe, galatasaray, basketbol


Artık NBA maçlarında oynatılan (toplum tarafından farklı şekillerde kucaklanan) küçük çocukların tedavilere olumlu cevaplar verdiğini biliyoruz. Bu tarz projeler ile daha çok çocuğun tedavisinde olumlu sonuçlar görebilmeyi diliyoruz. Projenin videosuna ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=RV5azZygT_0
Projenin ismiyle paralel olan Amir Khan 'ın Her Çocuk Özeldir filmini de bu vesileyle bir kere daha tavsiye etmiş olalım. Kendilerini bir kere daha kutluyoruz, bu tarz projelerin toplumun her kesiminde görmek istiyoruz.

Botaş - Bütün Çocuklar Özeldir hakkında daha fazla bilgi için Google 'da Arama yapabilirsiniz.

11 yorum

avatar

projeyi sitenizden kullanıcılarınıza duyurmanız ve desteklemeniz çok hoş. Botaş da güzel bir işe imza atmış tebrik etmek gerekir.

avatar

Bu sosyal sorumluluk projesini tanıtmanız yerinde bir hareket olmuş. bütün çocuklar özeldir evet bunu herkesin bilmesi ve dikakt etmesi lazım ayrıca bu konulu bir hindistan yapımlı film var aamir khanın.

avatar

Bu tarz sosyal sorumluluk projelerine tanıtım yapma inceliğinizden dolayı çok sevindik botaş ta çocuklarla ilgili olduğu için ayrıca sevincimiz katlanmış durumda elleriniz dert görmesin...

avatar

Botaş'ı bu tür projeler oluşturum sosyal sorumluluk projelerine destek verdiği için tebrik ediyorum. Diğer büyük kuruluşlarımızda aynı özenle katkıda bulunurlar diye umuyorum.

avatar

çocuklar özeldir tabi ki de özellikle geleceğimiz için çocuklar ve eğitimi daha özeldir bu yüzden çocuklara sevgi duyup sahip çıkmalıyız

avatar

Başlığı görünce ilk aklıma gelen Aamir Khan'ın Her çoçuk özeldir filmi geldi.Gerçekten güzel bir proje iyi ki bizlere ulaştırdınız teşekkürler

avatar

Bu proje büyük firmalara örnek olacak bir projedir. Milyarları cebe indirip türkiyeye bir faydası dokunmayan firmalara ders olsun.

avatar

Bu tür sosyal çalışmalar son 2 yıldır ülkede gündeme geliyor devamlı bu çok güzel bişey. İnşallah tüm kurumların da bu şekilde faydaları olur

avatar

yine hintliler, her yerde görüyorum bu adamları ama sağolsunlar filmleriyle bir şekilde insanlara çocuklara faydaları dokunuyor ama cidden bazı filmleri aşırı güzel adamlar direkt imdb 7+ film çıkarıyor birde bizimkilere bak. Her neyse bu tür projeler görmek gerçekten mutluluk verici

avatar

botaşı böyle bir proje başlatmış ve de desteklemekte olduğu için tebrik etmek gerekir. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinin tanıtım videosu da çok güzel hazırlanmış, size de bu projeyi bu şekilde bızlere duyurdugunuz ıcın ayrıca tebrık ederım.

avatar

Bu tarz farkındalık oluşturmayı amaçlayan bütün çalışmaları destekliyorum. Botaş Spor Kulübü'nü de bu tip bir projeye imza attıkları için gönülden tebrik ediyorum. Bu çalışmayı bize aktardığınız için teşekkürler.

Back To Top